RSS Twitter Facebook Google+

Med Telia får du TV ud af telefonstikket. Telia TV kræver også at du har bredbånd hos dem. Vi oplyser priserne på begge dele, så du nemt kan sammenligne med de andre udbydere her på siden.
Du får også telefoni med i alle pakkerne!


Udbyder


Kanaler


Signal


Popularitet


Pris pr. måned

telia Telia

8


Kabel


2%
vælger Telia


79 kr.Mindstepris = 79 kr.

Gå til Telia
4ONE er for dig, der gerne vil starte ud med et mindre udvalg af tv-kanaler. På DRs kanaler finder du et stort udvalg af programmer til alle aldre og interesser. På Danmarks mest sete tv-kanal, TV2, får du nyheder, film og sport, og til børnene er der kvalitetsunderholdning på Ramasjang. Med Kanal 5 får du masser af underholdning og det danske landsholds EM kvalifikationskampe.
telia Telia

19


Kabel


2%
vælger Telia


229 kr.Mindstepris = 229 kr.

Gå til Telia
4MORE er for dig, der kræver lidt mere af din tv-pakke. Udover kanalerne fra 4ONE får du også underholdnings-kanaler som Kanal 4, MTV, Discovery Channel, TV2 Film, TV2 Zulu, TV2 Charlie og TV2 News. Til børnene er der ud over Ramasjang også DR Ultra. 4MORE indeholder desuden et godt udvalg til de sportsinteresserede med både 6’eren og Kanal 9.
telia Telia

43


Kabel


2%
vælger Telia


299 kr.Mindstepris = 299 kr.

Gå til Telia
4ALL er for dig, der gerne vil sørge for underholdning til hele familien. Børnene vil elske Disney Channel, Nickelodeon og Cartoon Network, og til familiens sportsnørder er Eurosport 1 og 2 et hit. Tv-pakken indeholder også et bredt udvalg af internationale tv-kanaler såsom CNN, BBC World og National Geographic, samt filmkanaler som Showtime og Silver. Du får også det bedste reality-tv med TLC.

Information om Telia

Det internationale selskab Telia tilbyder både bredbånds-TV, telefoni og internet og har været på det danske marked siden 1995. I 1996 overtog Telia selskabet Stofa, der leverede bredbånds-TV, hvilket gav Telia endnu flere muligheder. Lige siden har Telia udmærket sig ved at kunne tilbyde danskerne bredbånds-TV af høj kvalitet til en meget lav pris. Telia opdaterer sig løbende i forhold til den nyeste teknologi og kan derfor i dag udbyde mange spændende muligheder inden for TV. Så der er mange gode grunde til, at de er blevet et meget populært valg i Danmark, når det gælder bredbånds-TV.

Koncept og produkter

For Telia er det altafgørende at kunne tilbyde kunderne enkle kvalitetsløsninger til en lav pris. Inden for TV tilbyder Telia forskellige størrelser TV-pakker, med populære kanaler for enhver smag. På Telias hjemmeside får du en let og overskuelig oversigt over alle kanalerne i de forskellige pakker. Til alle pakkerne er det muligt at tilkøbe ekstra mini-pakker. Dermed har du hos Telia mulighed for at skræddersy dit TV-abonnement præcist efter dine ønsker. Telia følger altid med den nyeste teknologi – og det gør deres bredbånds-TV også. Derfor har du med Telia TV blandt andet spændende funktioner som for eksempel: at kunne starte TV-programmer forfra, få vist tidligere viste programmer, når du selv ønsker det, at optage programmer, leje film hjemmefra, få adgang til Spotify via TV’et med mere. Derudover har du også mulighed for at tilkøbe ekstra TV-bokse, så du har TV-adgang i flere forskellige rum i hjemmet på samme tid. Alle Telias TV-pakker inkluderer samtidigt både telefoni og internet. Du har derfor med Telia mulighed for en nem og billig løsning, der samler både dine TV-, telefon og internetabonnementer ét sted. På den måde sparer du både penge, tid og besvær.
Ønsker du at bestille et Telia-abonnement, kan du gøre dette let og hurtigt på Telias hjemmeside. Er du i tvivl med hensyn til, hvilken TV-pakke du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte Telias kundeservice. De står klar med professionel vejledning og kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige TV-løsning, der passer til lige netop dine behov. Du kan træffe Telias kundeservice både per telefon, e-mail og på Facebook. Bestiller du en TV-pakke hos Telia, installerer du pakken selv, hvilket gøres nemt via et bredbåndsmodem. På Telias hjemmeside finder du en trin-for-trin vejledning, der guider dig hurtigt igennem installation. Og så er det bare at smide fødderne op på sofabordet og nyde alle de nye muligheder, du har med Telia TV.