RSS Twitter Facebook Google+

Med Canal Digital får du rigtig meget TV for pengene. De har opdelt kanalerne i 3 pakker som du kan vælge imellem. Se dem og hvad de indeholder herunder.

TV Pakker fra Canal Digital


Udbyder


Kanaler


Signal


Popularitet


Pris pr. måned

CanalDigital lille Canal Digital

29


Parabol


20%
vælger Canal Digital


375 kr.Mindstepris = 2.250 kr.

Gå til Canal Digital
Local er til dig, der vil have de bedste danske kanaler. Du vil have kvalitetskanaler med masser af underholdning, reality, film og tv-serier. Du får også fodboldkampe de fleste af ugens dage fra nogle af de bedste ligaer i verden. Se EM og VM kvalifikationsrunderne på Kanal 5 og 6’eren.
Begge kanaler finder du i denne tv-pakke.
CanalDigital lille Canal Digital

69


Parabol


20%
vælger Canal Digital


485 kr.Mindstepris = 2.910 kr.

Gå til Canal Digital
Du skal vælge Family, hvis du vil have et bredt udvalg til hele familien.
Der er dokumentar i særklasse, både danske og internationale nyheder og alverdens sport i HD. Du får kvalitet til børnene og musik til de unge. Kort sagt en tv-pakke proppet med det bedste fra de forskellige tv-selskaber.

Information om Canal Digital

Canal Digital er i dag en af Skandinaviens mest populære udbydere af kabel-tv og satellit-tv. Selskabet blev etableret tilbage i 1997, oprindeligt som et samarbejde i mellem et fransk tv-selskab og det nordiske teleselskab Telenor. Dette samarbejde gav Canal Digital mulighed for at udbyde et stort og unikt udvalg af populære skandinaviske og internationale kanaler. Canal Digital var tilbage i 1998 den første TV-udbyder på det nordiske marked til at tilbyde digital-TV og interaktive tjenester, og selskabet har udmærket sig lige siden ved altid at være på forkant, med den nyeste teknologiske udvikling. Siden 2003 har Canal Digital udelukkende været ejet af Telenor og nyder vedvarende succes på det skandinaviske marked, blandt andet på grund af deres udvalg af populære kanaler.

Koncept og produkter

Hos Canal Digital er det enkelt og billigt at være kunde, og du er altid sikker på at modtage HDTV af høj kvalitet. Derudover har Canal Digital sørget for at sammensætte nogle unikke TV-pakker med kanaler til enhver smag og ethvert behov. Har du for eksempel lyst til at kunne se rigtig mange forskellige kanaler eller måske helt specifikke udenlandske kanaler, har du hos Canal Digital mulighed for at købe en pakke, der dækker dette behov til en lav pris. Har du derimod ikke brug for at have det store udbud af kanaler, kan du nøjes med at købe en basis TV-pakke med nogle af de mest populære kanaler. På den måde undgår du at betale for en masse kanaler, du ikke ønsker – og du har dermed mulighed for at spare penge. Vælger du en Basis TV-pakke hos Canal Digital, men ønsker du alligevel at kunne se visse specifikke kanaler udover basis-kanalerne, har du også mulighed for at tilvælge ekstra kanaler til basispakken.
I alle Canal Digital’s TV-pakker er der inkluderet en TV-boks og en parabol, så du ikke behøver at gå ud og investere i disse, og med TV-pakkerne medfølger derudover også altid gratis installation. Har du brug for, at der er TV til rådighed i flere forskellige rum i dit hjem, kan dette også sagtens lade sig gøre, uden at prisen på abonnement ændrer sig. Så der mange gode grunde til at vælge Canal Digital som TV-udbyder!
Ønsker du at tegne abonnement hos Canal Digital, kan du tilmelde dig direkte online eller henvende dig til deres kundeservice, der både træffes per telefon, chat og e-mail. Er du i tvivl om valg af TV-pakke, hjælper Canal Digital’s kunderådgiver dig også meget gerne med at finde frem til den bedste løsning.